vau1111 Creative Commons License 2023.03.01 0 0 8405

Na akkor én is megjelentem. Eddig nem láttam értelmét hozzászólnom, mert az elmúlt 2 év gyakorlatilag kimaradt. A 20/21-es idényben ugye oltásdiszkrimináció, itthon tudtam egy napot csúszni Mátraszentistvánon, mint most visszanéztem, írtam is egy beszámolót akkor. 2021/22-es idény egy derékfájás, és abból adódó lábgyengeség miatt esett ki. Idén meg eddig valahogy mindig csak halogattam a dolgot. Megmaradt egy sípcsont körüli zsibbadás érzés, nem voltam biztos benne, hogy ez mennyire is zavar. Mint kiderült, semennyire sem :)

Ha már idény legvége, és egy hirtelen felvetett Hochkar ötletet végülis elvetettem, azért meg kellett próbálni, hogy tudok-e még egyáltalán boardozni/síelni.

Eplény.

Pont a legutóbbi éjszaka nem igazán fagyott, de legalább fagypont közelébe lement a hőmérséklet. Pálya nedves, lapon csúszva lassú, de legalább rendesen tömörített. Ennek megfelelően ma carving kánaánba futottam bele! Nagyon meglepő módon gyorsan visszajöttek a mozdulatok, íven futtatva nem lassított a pálya, és rendesen tartott is. Azért gyanítom, jégen szenvedtem volna egy ideig, bár akkor meg a jeges technika jött volna vissza.

Most végre élesben ment a múltkor elboltolt bélés, és teljesen jónak tűnik.

Délelőtt szlalom board, délután sí. Sível a carving mellett próbáltam kicsit iskolázgatni is. Ember kevés volt a pályán, szinte akadály nélkül lehetett menni.