purplerain11 Creative Commons License 2000.03.28 0 0 265
Kedves Kisgazda!

1,,Kérdem Tőled, lehet-e szerinted azért hiteltelen egy nő, mert egyes családtagjai bármit is csinálnak más - tőle idegen területen, tőle függetlenül.
Továbblépés: igen 2
nem 3

2,
Ha a válaszod igen, akkor gondolj bele abba, hogy az igened már egy előitéletet takar. Esetleg még meg sem szólal valaki és nálad, apja, tesója miatt hiteltelen. Ha a napi mao szerkesztője lenne, akkor Neked hiteles lenne?
Továbblépés, ugorj a 4-os pontra.

3,Ha ide léptél, örülök, akkor előitéletektől mentes vagy. Ugorj a 7-esre!

4,Ha valaki hiteltelen, lehet-e róla azt irni egy napilapban, hogy arcbőréből krokodilcipőt lehetne csinálni?
igen 5
nem 6

5,Ha ide léptél, nincs beszélnivalónk. Szerinted egy nőt származása - családtagjai miatt nyugodtan lehet személyében gyalázni. Topictársaink 80 %-a is ezzel ért egyet.Itt leáll minden nem tudsz továbblépni, főleg nem Európa felé.

6, Ez a jobbik eset. Lehet valaki hiteltelen a családja miatt, de nem lehet szerinted sem személyében gyalázni. Esetleg bejuthatsz Európába, de még fejlődnöd kell. Ugorj vissza az elejére, gondold meg jobban!

7, Ha szerinted valakit nem a családja, hanem a saját tettei szerint kell megítélni és a véleményével esetleg vitatkozni, akkor ezt egy demokratikus gondolkodásnak érzem. Elvileg beléphetsz Európába. Segédkérdés a 4- es de a válaszok igen 8
nem 9

8, A lelki felkészültséged Európára még nem párosul kellő kultúrált gondolkodással. Maradj még 5-6 évi Fidesz uralom alatt és már azt sem fogod tudni, hol van Európa. Nem tudsz hova lépni.

9, Irány Európa.

A fenti teszt alapján megállapíthatod szintedet. Ne takarózz nekem VM bármilyen egyéb média megnyilvánulásával, ez a topic nem erről szól. A Napi Mao nem VM érveivel vitatkozott, hanem a családtagjaira hivatkozva gyalázta.
Lovas egy -ezen a topicon már leült témát melegített fel a Vasárnapi Újságban. Azért vedd észre, hogy a MAo cikket teljes mértékében nem merte ismeretni. Ez a mocskos gyalázkodás most már nem csak a Napi Mao-t, hanem a vasárnapi Újságot is terheli.
A MAot egyébként már a tulaj sem érzi szalonképesnek, ezért megszünteti.

Előzmény: Kisgazda (263)