Emberek, irt a gyerek emailt. :))
Ez tenyleg egy idiota f*sz...
"
Kedves Janos!
Elolvastam a velemenynyilvanitasodat a cikkemmel kapcsolatban. Nem esett jol, amit irtal. Megis hogy joessz te ahhoz, hogy ilyeneket mondjal rolam, mi? Mit kepzelsz, ki vagy te? Azert, mert nem tetszik egy hir, roegtoen elszall a fejed (mert agyad nincs sok, azt vettem eszre)? A Pachmann Petert is kinyirod, ha arrol beszel, ami szerinted huelyeseg?
Az infoimat leginkabb az internetrol szerzem, kepzeld, masok is irtakmar errol. Ez a hir viszont Nemetroszagbol, egy jatekforgalmazo
cegtol joett. De kueloenben is, mi koezoed van hozza? Tipikus Sony-rajongo vagy, ugyanolyan, mint a toebbi.
A magyarorszagi helyzetrol pedig onnan van fogalmam, hogy azok utan, hogy ezt hallottak (es nem tolem), rengetegegen mondtak/irtak, hogy
leszarjak a Psx 2-t. Igen, igy van. Toebb bolttal is beszeltem, akik azt mondtak, hogy varhatoan nem eri majd meg behozni a gepet. Na EZT HALLOTTAM EN, nem en talaltam ki. Legkoezelebb, ha a 0 IQ-dat akarod fitogtatni, akkor gondold meg, hogy azt milyen uerueggyel teszed. A DVD-drivereknel meg toek mindegy, mi a szar, a lenyeg, hogy szar. A Sony persze mindig mosakszik. Te meg legkoezelebb normalis hangvetellel beszelj, persze csak ha
kepes vagy erre.
Toth Gabor
"
Reszemrol ennyit a kis gabikarol, a topicot bezarom, egy ilyen pocsre nincs ertelme idot vesztegetni.
Jon