freerider_111 Creative Commons License 2023.02.20 0 0 7758

Sziasztok!
Sajnos újra itt vagyok... 2018 tájékán talán beszámoltam a problémáimról is és arról is, hogy végül a Gastromednél Csatár Éva megműtött, és a műtét utáni hosszú (2-4 hetes) gyógyulás után egyértelműen pozitív tapasztalatom volt, mindenkinek ajánlottam az orvos látogatást + műtétet ha az orvos szükségesnek ítéli. Na most 5 évig voltam problémamentes, viszont nálam az aranyér, valószínűleg a laktózérzékenységgel járó problémák miatt (nehezen ürülő hasmenés) újra lett 1 babnyi belső aranyerem. Nagy szerencsémre a háziorvosom proktológus is (annó ő irányított máshova, mert a gyűrűzés nem volt már járható út). Most meglátogattam a proktológiát újra, mert enyhe!! aranyeres panaszaim jelentkeztek az elmúlt pár hónapban (amik detralex - posterisan forte kúp kombinációval mindig teljesen helyre jöttek). Azonnal gyűrűzést javasolt, megnyugtatott h jelentősen gyorsabb a gyógyulás mint a műtétnél, és még ami fontos, hogy a fájdalom is minimális. Kérdésem azokhoz akik már átestek gyűrűzésen, mit csináltatok az állandó székelési ingerrel amit a gyűrű okoz? Ez a legszörnyűbb az egészben, van erre valami praktika, testhelyzet , gyógyszer, bármi? köszönöm előre is a tippeket!