tasitneipas Creative Commons License 2023.02.20 0 1 14656

Ebben a posztmodern világban nagyon sokszor fordítva ülnek a lovon az emberek.

 

Ez egy nyilvános felület, ahova az ember szabadon leírhatja a véleményét - a vélemény kinyilvánításának szabadsága érvényesül Magyarországon, ezt alaptörvény garantálja, és ezt egy üzleti vállalkozás is el kell ezt viselje - bár nagyon sok ellenpéldát látunk a világban, ahogy az embereket a cégek próbálják elhallgattatni. 

 

Egy hölgy lentebb írta, hogy kíváncsi kinek volt panasza Gigamatrac-os termékkel - arra reagáltam. Ha az általam leírtak igazságtartalmával kapcsolatosan merülnek fel kételyek - az nem az én problémám.

 

A termékbevizsgálással kapcsolatosan nekem vannak negatív tapasztalataim. Önmagát függetlennek kiadó intézetek jöttek vissza azzal a véleménnyel, hogy én vagyok hibás, mikor egyértelműen a termék volt a rossz. Magyarországon a fogyasztóvédelem tulajdonképpen megszűnt. Egy normális világban érvényesülne az, hogy nekem panaszom van, a gyártó/kereskedő meg intézkedik, hogy a kellemetlenség megszűnjön, nem kényszerít arra, hogy méricskéljek, keressek pótló terméket, töltsek ki rahedli iratot, stb.