tom55 Creative Commons License 2023.02.15 0 1 118957

Sajnos a klub gyakorlatilag közröhej tárgya lett az elmúlt években. 

Talán még Sousa és Carrillo esetleg Marko Nikolic idején volt szerethető és még az ellenfelek által is elfogadott klub. Volt Európa Liga, bajnoki cím vagy versengés érte, stb. stb..
A csapat, a klub legeredményesebb góllövőjét is "elengedték", pedig ő volt a csapat arca, több országban gólkirály, válogatott, közönségkedvenc. Hoztak olyan edzőket mint Szabics, Márton, Huszti, sportigazgatónak Sallóit most Juhászt akiknek garantált a bukás.

Szar, semmitmondó igazolások vannak, normális vezéregyéniség, normális erőcsatár nincsen, Kodro az egyetlen vérbeli csatárunk akinek van egy szezonban 2 jó meccse aztán ennyi, a kis Dárdai nemkülönben aki hétről hétre megmutatja hogy miért nem a Bundesligában rugdossa a gólokat. Kölcsönből visszhaoztuk Zivzivadzet aki rohadtul nem akart itt játszani, most Szabót aki fényesre koptatja a kispadot. Lehetne a végtelenségig sorolni. Minden meccsen más felállás, új taktika de már az sem látszik mit akarunk játszani. Sprintelés nulla, lötyögés, beleszarás, alapvető technikai hibák.
Volt névváltoztatás anno, nagy szintlépéses ígérgetésekkel, gyakorlatilag hülyének nézték az embereket.
Az NB2 réme fenyegeti a klubot, de felelősségrevonás sohanincs gyakorlatilag senki nem tudja mit kellene csinálni. A tulajdonos évek óta kussol, számolgatja a milliárdjait.

Legyen kiesés aztán legalább megváltozik minden itt.

Előzmény: Miller a sör (118956)