Törölt nick Creative Commons License 2000.03.25 0 0 53
"Ezért aztán, amikor csernobil felrobbant, te még napokig vidáman rágcsáltad a salátát, anélkül hogy tudtad volna hogy valami bűzlik a SZU-ban... "

Az ne zavarjon, hogy akkor még nem is volt kereskedelmi TV Magyarországon. No comment....

Más:
Szerintem egyről beszélünk, csak te a kutyát hibáztatod én viszont az embert, a gazdát.
Mert tudom, hogy egy kutya sem úgy születik, hogy vérengzős. Még egy stafford sem. Én jártam kiképzésre a kutyámmal /nem őrző-védő hanem engedelmességi/, és azóta is rengeteget vagyok kutyák és gazdáik között. Tehát én látom azt, hogy amelyik kutyával rendesen van foglalkozva, szeretik és megnevelik, azzal nincsen semmi gond. Az un. őrző-védő fajtákkal sem.
Én sem szeretem ha beleharapnak a seggembe, de nem lehet 1-2 eset alapján álltalánosítani az élet egyik területén sem, így itt sem.
Ez pont olyan, mint mikor idejön pl. egy német polgár, megöl valakit és akkor a hozzád hasonló emberek akik rögtön ugranak mindenre amit a TV-ben látnak, azt mondja "minden német polgár gyilkos". Igaz, németországban még nem járt, az ottélő embereket nem ismeri, de azért itékezik.

Szóval azt mondom, a TV-ben csak és kizárólag a rosszat hallod, így elég nehéz objektívnak maradni. Egyébként lentebb írtam pár példát a TV-álhíreiből és a mögötte lévő dolgokról.

Akkor miért nem akarjátok kilőni a kutyákat, mikor emberéleteket mentenek ?? Nehogy azt higgyétek, hogy azok mások mint akik széttépik az embert, vagy úgy születtek hogy embereket akarnak menteni, ők egyszerűen jó dologra lettek nevelve, ők szeretetben élnek a gazdáikkal. Nem is széttépik az embert, hanem megmentik.
Szóval még mindig nem értem, miért a kutyákat kell kilőni.

Előzmény: micu (52)