"Miszerint mi emberek vagyunk, azok meg allatok. Ez lenyeges kulonbseg"
Aha, a kutyát biztos nem az álltalad imádott emberi faj szelidítette maga mellé, nem ő tanítja hülyeségekre. Igen, állat/ember nagy különbség, ezért nem lehet egy állattól azt várni, hogy emberként viselkedjen, gondolkodjon. Az embernek kéne rendesen nevelni, és akkor nem lenne semmi gond.
Persze kilőheted az összes kutyát, de akkor lődd ki az összes többi állatot is, mert szinte mindegyik képes elbánni a nagyon szuper emberi fajjal.
Akkor biztos nagyon vidám lennél, csak te lennél a földön egyedül.
"Amelyik kutya "bunt" kovet el, azt kiloni, gazdajat megbuntetni"
Ok, akkor ha te meg belebagózol a képembe, és miattad tüdőrákot kapok, te is bűnt követsz el, téged is kilőni.
A kutyaszar kérdésben megint nem tudom mit vártok a kutyáktól, menjenek WC-re ? Hát, ha képesek vagytok megtanítani akárcsak egy kutyát is erre, én meghajolok előttetek.
Persze a probléma valós, és meg is értem azokat akiket ez idegesít mivel én sem szeretek szarba lépni. De nem értem miért a kutyákat hibáztatjátok. Esetleg nem a primitív bunkó gazdát kéne ? Nem neki kéne összeszedni a szart a kutyája után ? /mivel ugye az addig, amíg meg nem tanítjátok rá, nem tud WC-re menni/