RnD Creative Commons License 2023.02.12 -3 5 9752

Fana--Móvár: 9-14 (félidő)

 

Igencsak hektikus ide-oda játékkal kezdődött a meccs, hat perc alatt hét góllal (3-4 6. perc) Tőlünk Tóth Eszti volt igen aktív, majd egy idő után Lancz Barbi aki kicsit több mint tíz perc alatt kétszer is betalált. TE pontatlanabbul kezdett, tíz perc után Tóth Gabi állt be helyette.

 

Az első negyedóra után a védekezés szintén mindkét oldalon sokat javult és a kapusok (Nygaard és Szemerey) is jól teljesítettek. A 20. percben kiállítottak egy norvég játékost, utána eléggé elhamarkodtuk ezt a két percet (ez volt az az időszak amikor Tóth Gabi és Ivancok is mindenáron a beállót akarta megjátszani, méghozzá pattintott passzal, amiből persze semmi jó nem jött ki (csak labdavesztés. Majdnem négy perces gólcsendet követően Csire Fanni szuper gólt lőtt balszélről (5-8 20. perc), a Fala játékosai támadásban egyre pontatlanabbul lövöldöztek, a balszélső Sara Berg két ziccert is kapufára például. A jobbszélső meg arcon lőtte Szemerey Zsófit, akit hosszan ápoltak és utána nem is jött vissza. Beállt helyette Mistina, aki szuperül véd szintén.

 

A 20. perc után pályára került Aurora Hatle, rögtön lőtt is egy gólt. Gyurka János időt kért és felhívta a figyelmet arra h nem szabad megengedni h Hatle a lövőkéz irányában területet nyerjen. Utána már nem is ment neki fényesen, egy lövést láttunk még tőle, az sem lett gól.

 

Beállt viszont az utolsó tíz percre Albek Anna, aki azonnal góllal indított, nem sokkal később lőtt még egyet....igaz aztán kiállították (bár senki sem tudta miért). De a kiállítások sem jelentenek egyelőre gondot, a félidő végén biztosan tartottuk az ötgólos előnyt.....:)