adamskij Creative Commons License 2023.02.11 0 1 205916

egyetértek, az eredmény Toney első félidei kapufája, meg vagy még 3 helyzet után igazságos és jogos.

nagyon kemény ellenfél ez a Brentford, csak az utolsó 20 percre fáradtak el és akkor azért voltak egész ronda belépőik is.

 

talán a mostani meccseken látszik, hogy ez az Arsenal ugyanúgy egy iparos csapat, mint a néhai Moyes-féle Everton volt Artetával középen. ami helyzet és betanult formula bejött korábban, az most épp nem. viszont tényleg próbálkoznak a fiúk, egész végig hajtás van, a pálya jó pontjain veszélyeztetnek, nagy a labdatartás és igyekeznek ebből minél több helyzetet, lövést kialakítani. azaz nincs tragédia, csak még jobban, gyorsabban még többet kell kialakítani.

 

Zincsenkót és Xhakát éreztem ma haloványabbnak, persze az akarásukkal nem volt gond. azzal viszont igen, hogy Zini háromszor, Partey kétszer lőtte fel a harmadik karéjig feleslegesen a lasztit. bőven lett volna lehetőség azokat a helyzeteket is kapura tartó lövéssel befejezni.
White, Gabriel, Nketiah és Partey játéka kifejezetten tetszett most.

 

szerintem nem érdemes görcsölni most hétről-hétre, úgyis elég ramaty az egész mezőny. a City is, a United is tud és fog is még botlani. ahogy mi is. igazából két vereség után egy döntetlen és ezzel egy szerzett pont egyáltalán nem a világ vége. nem emlékszem pontosan az angol afro újságíró nevére, Darren Lewis (?) a sky preview-ban pénteken említette, hogy Sir Alex óta ő sem akar tippelni bajnokra húsvét előtt. azt hiszem ebben neki is, Sir Alexnek is abszolút igaza van. menni kell tovább és lehetőleg minél több pontot szerezni, aztán meglátjuk, ez mire lesz elegendő. top 4-re nagyon valószínű, hogy elegendő lesz.

Előzmény: albi08 (205915)