Evajunior Creative Commons License 2023.02.06 0 0 12618

Hála a jó égnek annyit változót közel 2 éve az életem, hogy 2022. Április 25-én jártam utoljára a Perfect Smile fogászatra ahhol a Dr. Balsai Tamás fogorvos vezetője a tulajdonosa az érintett magán fogászatnak, azóta már 2022. Július 25-óta új de olcsóbb magán fogászatra tudtam átkerülni. 

 

Perfect Smile fogászatnál 2017. Augusztus 17-én mentem elöszőr aztán 2017. Október 11-én kaptam elöszőr, és utoljára panoráma röntgent a fogaimról. Amikor Dr. Csernák Ádám fogorvos a Perfect Smile fogászaton csinált a fogaimról röntgent, még nem is sejtettem a dolgot, hogy az utolsó panoráma röntgent kapok. 

 

Fogászati szűrővizsgálaton és állapot felmérésen egyáltalán nem estem át, és 2017. Október 11. után 4,5 évvel később sem kaptam friss panoráma röntgent a fogaimról. 

És a fogászati kezelésem előtt nem kaptam fogászati konzultációt, a fogászati kezeléseimről és annak árairól és csak a kezelésem után derült ki olykor kelletlen meglepetésben, hogy sokkal többet fizettem mint amennyire számítottam. 

 

Az új olcsóbb magán fogászaton sokkal jobban érzem magamat, mert a Wc-ben nincs hangszóró a rádióból ami a Perfect Smile fogászaton volt és nagyon hangos is volt nekem. És nem egymás szájába ülők én is a váró terem helyiségében. És a Tv képernyője sokkal nagyobb, és érdekes ismétlődő rövid történetett lehet látni. 

 

És a fogászati kezelésem előtt derül ki az állapot felmérésem és a fogászati szúrővizsgálaton belül, hogy milyen kezeléseken esek át és mennyibe kerül annak az ára, és ha úgy érzem nem tudnám megfizetni akkor 5 hónap múlve megyek el arra a kezelésekre. És ott nem 1 db fogam kezelésében kellett többet fizetnem, ellentétben a Perfect Smile fogászattal.