hello40 Creative Commons License 2023.02.04 -3 1 147943

Reagálsz-e rá vagy sem, ettől még leírom, hogy nyoma legyen, milyen totál abszurd, amiket írtál!

 

1.) Szerinted, ha valaki ismeri a történelem különböző szakaszainak jellegzetes figuráit, és azt is, milyen tőle származó szisztémák maradtak fenn, és élnek azóta is, és ha történetesen ez igaz a hitleri Németország propagandaminiszterére is, adott helyzetben pedig idéz is közülük, - magától értetődően NEM dicsérően -, ETTŐL lenácizható lehetne???

 

2.) A bolsevizmus 1917-ben, tehát igen, előbb győzött Oroszországban, mint ahogy a Harmadik birodalom és vele Göbbels megjelent a XX. századi történelemben, de ennek az időbeli különbségnek mi köze ahhoz, ami Göbbels "leleményeként" vált ismertté??? Azaz ebben sehol semmiféle "bolsevik trükk"!!!

 

3.) Én használtam itt már többször az 1 bites agyú kifejezést azokra, akik a fejüket kizárólag arra használják, hogy hideg időben sapkát húzzanak rá, mert a koponyájukban lévő szürkeállományt egyáltalán nem használják gondolkodásra.

Ezek után ezt rám alkalmaznod, kizárólag téged minősítő, nagyon szánalmas próbálkozás a lejáratásomra. Amivel persze nem vagy itt egyedül, ezt már többen megkísérelték. Ez is egy elég jellegzetes fideszes módszer. Úgy is kezelem.

 

Előzmény: MJEmber (147924)