malenykij polgar Creative Commons License 2000.03.23 0 0 121
Most már kiadom a dühöm. 3 éve vagyok előfizető, az elmúlt egy évben 20 és 50 eFt között voltak a számláim, a telefonos ügyfélszolgálat átlag 6 perc muzsika, a személyes ügyintézés pedig személytelen, hülyének néznek, szegény ügyintéző pedig, ha elfogy az egyébként nagy rutinnal alkalmazott ügyfél-szöveg, közli, hogy ő is csak a munkáját végzi. Ha pedig azt mondom, hogy nevezze meg, hogy ki tud válszolni a kérdésemre, akkor jelen esetben egy hete várok egy telefonra. Nem sokszor megyek be a fiókokba, mert szerintem ez nem ügyfélorientáltság, hanem ugyanolyan automata rendszer, mint a telefonos önkiszolgáló.
Magyarul nulla. Most azon gondolkozom, hogy lemondom az előfizetésem. Aki pedig csak 2-3 ezret telefonál, legalább olyan fontos, mint aki többet beszél. Na, ezt a különbségtételt mindenki tapasztalhatja. Mi már rég bezárhattuk volna a boltot, ha így bánunk az ügyféllel.
Szégyellje magát az, aki traininget, kiképzést, filozófiát feccöl a Westeles munkatársakba. Láttátok már őket ügyfélre mosolyogni?
Én még nem. BORZASZTÓAN elfoglalt emberek krampácsolnak a számítógépeken, és láthatóan megkönnyebülnek, ha az ügyfél menni készül. Pfuj.
Maga a telefonálás viszont nem ennyire szörnyű, erre kevés panaszom volt.
na jó, szentségeljen más is.
mp