Az Elendernél akartam regisztráltatni, a sztori kiderül a levelemből. Kihez forduljak jogorvoslatért?
"Tisztelt Elender!
Ez ügyben ez már a harmadik levelem, de válasz nem érkezett.
MINT ELENDER ELŐFIZETŐ, LEGALÁBB EGY VÁLASZT VÁRNÉK...
2000. feb. 28.-án bent jártam a Váci úti irodájukban a domain regisztrációim ügyében. Pontosabban szerettem volna regisztrálni három domaint. A szerződéseket kitöltöttük, másodpéldányt megkaptam, eljöttem.
Március 3.-án az általam kért domain nevek nem jelentek meg a nyilvános (nem prioritásos) listán. Március 7.-én sem jelent meg a kéthetes listán. Ekkor felhívtam Önöket, hogy mi történt, a válaszuk az volt, hogy folyamatban van, és csak a Matávon(?) múlik, mikor kerül fel. Március 14.-én az általam kért domain nevek egyike (xxxxx.hu) megjelent a kéthetes listán, de nem az én nevem volt az igénylőként feltüntetve, de a Regisztrátor szintén az Elender Rt. Ugyanakkor az általam kért domainek még mindig nem jelentek meg a listán. Ekkor felhívtam Sáfrány Balázs urat az Elendernél, kértem a probléma orvoslását. Aznap meg is jelentek a domain igényeim a kéthetes listában. Ezek után a xxxxx.hu igénylőinek listáján csak másodikként szerepelek, ha senki nem szól akkor sem kapom meg a domaint. Gondoltam én. Kiderült azonban, hogy mivel én igényeltem hamarabb a domain nevet(feb 28. erről papírom van), az nekem jár (persze, ha prioritásos nem igényli), akárhogy elkavarta az igénylést az Elender.
Kérem tehát: hozzák helyre a hibájukat, és az igények beérkezési sorrendje tükröződjön a domain cím igénylők listáján.
Mégegyszer: kérném Önöket, legalább egy választ írjanak erre a levélre:
MIÉRT TARTOTT 16 NAPIG AMÍG DOMAIN KÉRELMEM BEJEGYZŐDÖTT?
Lassan lejár a 14 nap, és hiába van a kezemben a szerződés, ha Önök semmit sem tesznek az ügyfelük érdekéért. ÉN kértem hamarabb a domaint, ÍGY AZ A KÉT NEM PRIORITÁSOS IGÉNYLŐ KÖZÜL NEKEM JÁR.
Tegyenek valamit. Választ kérek.
PTZ"
Azt, hogy Elender előfizető vagyok most kéretik figyelmen/fikázáson kívül hagyni.