Muszáj elmondanom, nem tudom magamba fojtani: megcsókolt az édes! KH, ha jól emlékszem, te kérted, hogy szóljak, ha valami történik! Szóval a Ravel Maze után (de lehet, hogy kell még szintlépés is) újra leálltam beszélgetni mindenkivel, ez nálam Morte, Dakkon, Annah és Fall-from-Grace. Dakkonnál ki tudtam nyitni egy rejtett lemezét a kőgyűrűnek, aminek egyelőre sem ő sem én nem tudtuk az értelmét, Annah-t pedig megkérdeztem, hogy miféle gyötrésről beszélt Ravel. Szó szóra és már el is jutottunk az enyhén korhatáros részhez. Képzeld, azt mondta, hogy én voltam életében az első! (De régen mondott már nekem lány ilyet!) Morte persze azonnal beleugatott, hogy vagy hagyjuk abba vagy vegyük be őt is... .
Na szóval ennyi. A tárgyilagosabb kérdéseim mára a következők:
1. Tovább bővült a hurcolt, de nem tudom mire való tárgyak köre. Ezek közt van Pharod mankója (már voltam a titkos szobájában, most a Prison-ban vagyok éppen), az elején talált üreges fülbevaló, a 985-ös zombi karja, az antianyag zseton, Deionarra végrendelete, a kripta tervei, egy "gyanús tekercs" (persze megnéztem, valami döglesztő varázslat), érc, kovácsfogó, kötény, hogy csak néhányat említsek. Kellenek ezek még, vagy eldobhatom őket?
2. Úgy látom, hogy nem tudom a Strength értéket 20 fölé vinni. Van egy Greater Might tetkóm, ami +2-t ad, ettől a STR pirosan világít, de nem megy 20 fölé. Mi lehet az oka?