Vulcan0 Creative Commons License 2023.01.30 -5 15 13700

Akkor én is írok pár gondolatot. Meg kellett volna nyerni a tegnapi meccset? Igen. Dühítő a vereség? Igen. Azonban szerintem azt senki nem várta, hogy ilyen ütőképes csapatunk lesz idén, azt pláne nem, hogy veretlenül végig visszük az alapszakaszt. Hovatovább a 4 válogatott távozása után sokan a legjobb 4-be se jósoltak minket. Aztán hol vagyunk most? 16-2-es mérleggel, hibátlan idegenbeli mutatóval vezetjük a bajnokságot 8 fordulóval a vége előtt. És ezek után megy ez a szintű háborgás. Én is csalódott vagyok, de 15 meccsenként egy vereség azért belefér ám. Meg ne felejtsük el, hogy ez a Deac a Szolnokot 18-al leverte múlt héten. Mi háborgunk egy ilyen remek csapat mellett, mikor pl az Alba 4 válogatottal meg 4 légióssal ilyen gyalázatosan játszik már 3-4 éve?

Szóval én igen is büszke vagyok a fiúkra, amiatt amit eddig letettek az asztalra. Büszke vagyok Milosra, hogy kb a semmiből ilyen nagyszerű csapatot rakott össze és, hogy belenőtt Gasoer cipőjébe.

Akik meg az elmúlt 4 év bajnokcsapatát és hazai kosárlabda egyeduralkodóját, a jelenlegis is 16-2-es mérleggel álló csapatunkat, szidja meg kurvagyengézik egy nem várt vereség után, az inkább ne járjon többet meccsre, mert az ilyen nem szurkoló. 

Hajrá Falco!🟡⚫🔥