Leatherfriend Creative Commons License 2023.01.28 0 0 2762

Miért nem próbáltad még ki a bőrszerkót? Hirdetési oldalakon egész jó árban be lehet szerezni. Használtan meg főleg. Elég jól bírják a nyüstölést. Állítom, jóval többet bírnak mint a farmerok. Minimum kétszer annyi időt. Ha kezelve van, akkor még többet. Több törődést igényel, de ha rendszeresen kezelve van, akkor szinte örök darab. 

Izgatóak a bőr cuccok, ugyanakkor nem mindenki meri bevállalni. Egy dzseki esetleg mellény mehet simán, azt bárki magára kapja. De a nadrág már más tészta. Nem tudom miért tartanak tőle. Talán a sztereotípiák miatt? Na és? Ha hülyeségeket hisznek/gondolnak, az az ők tudatlanságából fakadnak. Ha a "mit gondolnak mások, ha bőrnadrágban látnak" gondolatmenet miatt nem merik megpróbálni, akkor sosem tudják meg "mit gondolnak". Amúgy meg kit érdekel? Ne a másoknak való állandó megfelelésnek vessük alá magunkat. Akkor az nem mi vagyunk. 

Részemről a farmerszabású nadrágokat szeretem. Abból is az erősebb, vastagabb anyagút. Inkább a szűkebb változatot kedvelem mint a lötyögőset. De azért nem az olyan szűket, hogy leülni sem lehet benne, annyira testre simuló. Negatív hozzáállást nem tapasztaltam, inkább pozitívat. Már aki szóba merte hozni. Mert nem sok ilyen volt. Gondolom a szokatlanság miatt néztek meg jobban mikor bőrben voltam. Alapból nem vagyok kirívó személyiség, simán elvegyülök a szürke egerek között. :) Tehát a megbámulás nem a feltűnő egyéniségemnek köszönhető, nem rendelkezek extrém külalakkal. Leszámítva némi tetoválást, de az manapság már szinte alap. :) 

Érdekes, hogy a kíváncsi szemek tulajdonosai inkább a fiúk közül kerül ki. Ennek az okát nem tudom. 

Számomra nagyon kellemes a bőr illata, a hangja ahogy ropog. Ez mind hozzátartozik a bőr érzéshez. Ezért is mondhatjuk, hogy ez is egy fétis. 

Előzmény: Eugenius1970 (2761)