Szeretetláng Creative Commons License 2023.01.28 0 0 9349

„Én vagyok. Az idők kezdete óta nem találkoztam olyan gyengeséggel, mint a tied! Ez elképesztő... Gyermekem, szükséged van rám, a te gyengeséged vonz engem, aki a végtelen erő vagyok. Gyengeséged megigéz, a gyengeség mindig úgy vonzott engem mint a mágnes. Hallgasd szívdobbanásaimat! Jézus vagyok, és Szent Szívem a te otthonod. Leányom, Szívem minden dobbanása a "szeretet éneke" hozzád. Eloldottam láncaidat, amelyek ehhez a világhoz kötöttek téged. Maradj elszakadva a világtól, ahogy azt öröktől fogva akartam. Ezt az elszakadást akarom minden lélektől. Gondold meg, ki más tudta volna ezt megtenni, mint én, a te Megváltód. Én szabadítottalak meg a bűn kötelékeitől, ezért támadnak az ördögök; e héten érezted közelségüket. Szenteld magad nekem, mert hűséged örömet szerez Szent Szívemnek, amely szomjas a szeretetre és a hűségre.  Jöjj fel hozzánk abba a barlangba! Ott könyörögj hozzánk! 

Szentséges Szívem ….. ! Érezd hogy szeretlek, érezd, hogy Szent Édesanyád is szeret! Engedd meg, hogy még egy kicsit igénybe vegyelek.  Mi ketten.

Én vagyok.

Nagyon közel áll ahhoz, amit ők éreznek, csakhogy az ő érzéseik  sokkal mélyebbek és világosabbak.

Igen, nagyon sokat szenvednek. Ha földi életükben sohasem vágyakoztak utánam, a tisztítóhelyen megtanulnak utánam vágyakozni, de ott nem látják Arcomat, és ez a vágy  égeti őket.”