Zane40 Creative Commons License 2023.01.26 0 0 28931

Kedves Fórumozók!

 

A véleményeteket szeretném kérni az alábbi kérdésben:

 

Volna -e igény arra, hogy egy részletesen kidolgozott e-book formájában bemutatásra kerüljenek a leghatékonyabb természetes potencianövelők (hatásmechanizmus, tanulmányok, fogyasztói visszajelzések, adagolás, mellékhatások stb.)?  A könyvben szereplő információk mellett, a forrás (tudományos publikációk) megjelölés is ott lenne természetesen. Ez egy stabil alapot képezhet a kiegészítők területén, amire már lehet építeni és haladni tovább.

 

Amennyiben elégedett vagy a tartalommal az nagyszerű és nekem is sikerélmény. Ha úgy érzed xy még jó lenne az e-bookban, jelezni kell, és indokolt esetben a következő frissítésben benne lenne. Addig csiszolódna, bővülne a könyv, amíg szükséges és van rá igény.

 

Kérlek erre a lehetőségre ne úgy gondolj, hogy csak a gyógyszer ér valamit, nekem nem ez a megoldás stb.. Amennyiben a visszajelzések azt mutatják, hogy jó az irány, és érdemes ezt jobban kibontani, akkor lehet szintet ugrani és egy olyan rendszert felépíteni, ami már sok területet magában foglal. Itt is a visszajelzések segítenék a további fejlődést, valamint azt, mivel kell többet foglalkozni.

 

Mondanám, hogy ez mind ingyen van természetesen, de nem fedné a valóságot. Egy ilyet összerántani, alaphangon több százezer forint. Az e-book ára 1990 Ft lenne. Ami már több száz vásárló esetén, nullára kihozná a költségeket. Ezt csak azoknak írom le, akik felháborodnak, hogy miért nincs ingyen.

Amit a vásárlás tartalmazna:

-        Egy e-book (Itt kiindulásnak, szerintem nagyjából 100-120 oldallal számolhatunk)

-        Igény és szükség esetén további frissítések, bővítések, amit minden vásárló megkap.

-        Zárt felület, ahol az olvasók megoszthatják egymással a könyvben szereplő információkkal kapcsolatos tapasztalataikat vagy kérdéseiket.

 

 

-        A fizetésről a számlázz.hu rendszere gondoskodna, nyugtát állítana ki, tehát semmilyen személyes adatot nem kell megadni, csak egy e-mail címet. Így az inkognitója mindenkinek megmarad, feltéve, hogy nem a pontos neved szerepel az mail címedben.

 

A felvázolt koncepció egy lehetőség, hogy ez a terület meginduljon. Ha sokakban megfogalmazódik, hogy – Igen, érdekel (vagy érint) ez a terület, szívesen csatlakozok! - akkor messzire lehet eljutni és egy kritikus tömeg elérése után, könnyebben lehet nyitni orvosok, szakemberek felé is, hogy segítsék ezt a munkát, és ebből Te is profitálj.

 

A letisztult, forrásokkal alátámasztott információkban hiszek, amelyet általában a fórumozók tapasztalatai, véleményei finomhangolnak. Hogy lesz -e ebből valami? Nem tudom,  Rajtad is áll. Annyit tehetek, hogy felvetem itt ezt a lehetőséget.

 

Ha úgy érzed jó a kezdeményezés és a fentiek tükrében szívesen megvásárolnál egy ilyen e-bookot, akkor az alábbi szöveget kérlek küldd el e-mailben a zane40th@gmail.com címre. Semmit nem kell írni hozzá (esetleg a fórumon használt nevedet). Egyelőre ez csak egy felmérés, érdemes -e megtenni az első lépéseket, van -e igény erre vagy sem. Pár hónap múlva megírom, mit mutat a szavazás (hiszen, akárhogy is döntesz, az billenti a mérleget).

 

Küldendő szöveg:

Érdekel ez a lehetőség, szívesen csatlakoznék a kezdeményezéshez, amely első körben az alábbiakat tartalmazza:

 

-        Egy E-book (kb. 100-120 oldal)

-        Szükség és igény esetén további bővítés, frissítés

-        Zárt felület a könyvhöz kapcsolódó információk megbeszéléséhez.

 

Minden építő jellegű észrevételt a fentiekkel kapcsolatban köszönettel fogadok.