Törölt nick Creative Commons License 2023.01.26 0 1 4012

Gabbie Carter és Skylar Vox közös Blacked jelenete. Mindketten nagyon fiatal husik, szeretem.


Gabbie Carter az egyik kedvencem. Van egy öreg, bolond, zsidó-keresztény vallási fanatikus ismerősöm, neki van egy ilyen gyönyörű lánya, aki nagyon hasonlít erre a csajra. A faterja még 20 évesen is tiltotta a fiúkkal való ismerkedéstől, a gimin kívül kb. sehova nem engedte el a lányát. Már egyszer meséltem itt róla.

 

Voltam náluk egyszer a karácsonyi ünnepek körül vacsorázni, a csajszi max. 19 éves lehetett akkor. Arra emlékszem, hogy kicsípte magát, annyira örült, hogy férfi vendég van a háznál, pedig kb. az apja lehettem volna. Hozta ki az asztalhoz az ételeket, kedvesen mosolyogva behajolt a szép nagy cicijeivel, mikor lerakta a forró levessel teli edényt elénk.

 

Aztán mikor beszélgettem a szüleivel a nappaliban ülve, ő pakolászott valamit a karácsonyfa alatt. Emlékszem, ahogy térdelt az orrom előtt, háttal nekem a kis rövid egyberuhájában én meg óvatosan legeltettem a gyönyörű, szürke nejlonharisnyás lábacskáin, meg a formás popsiján a szemem. Finom, puha talpai voltak, azt nagyon megjegyeztem. Ilyesmit takarhatott a lenge ruhája:

 

 

 

Aztán többször már nem nagyon láttam őt élőben, de a Facebookon pár év múlva, a még mindig ártatlan mosolyával elkezdett igazi szűzribanc módjára egyre kihívóbb fotókat kipakolgatni, de annyira el volt szigetelve a világtól, hogy még így sem talált helyben pasit magának. Végül valami barinője elvitte az agglomerációból a körúti albérletébe. 22 éves lehetett akkor, pont mint most Gabbie. Buliztak párat a pesti éjszakában, ahol ezt a lányt valami 30 körüli, színesbőrű, muszlim migri felcsinálta, aki utána egyből el is hagyta az országot.

 

 

 

A lány elmondta otthon, hogy váratlanul teherbe esett. A faterja meg igazi fasz módjára (mivel abortuszra nem küldhette a vallási tilalom miatt) kitagadta a családból. Azóta a lány teljesen egyedül maradt, csak az az egy barinője (meg annak a családja) segíti rendszeresen. Még terhesen is pakolászott valami bútoráruházban, hogy fizetni tudja az albérletet (ezt csak utólag tudtam meg, amúgy még én is segítettem volna neki). Azóta már eltelt pár év, de végre jobban van. Viszont még mindig egyedül él és nevelgeti a félvér kislányát.

 

Most jelölt be engem, ennyi idő után a közösségi oldalakon, aminek nagyon örültem.

A nyárig munka miatt vissza kell költöznöm Budapestre. Azon gondolkodom, hogy egy kicsit áthívom, hogy szeretgessem. Tisztára nyalom a kis finom lukait, ahol tudom, hogy csak a fekte farok járt előttem. Aztán jól meg is kefélem.

 

 

Elég butus lány, de még mindig fiatal és gyönyörű mosolya van. Tudom, hogy ő élvezné, az öreg, szőrös apatestemet, és nekem is kijárna már a boldogság. :)

 

Csak ez az új apaszerep lenne kicsit kényelmetlen nekem, hogy egy nő miatt miatt más kölkét neveljem. Ti mit gondoltok, belevágjak?

Előzmény: Bay28aud (4011)