commando11 Creative Commons License 2023.01.25 -1 0 124

Te nagyon berágtál az OVB-re.

 

Ha igazán képben lennél a céggel, tudnád hogy jelenleg Magyarországon az OVB a vállalati biztiken és kgfb-ken kívűl minden téren ár-érték arányban a legjobbat tudja.

 

Exkluzív termékek vannak, mivel valóban vannak prémium partnerek pl signal, uniqa, de ennek köszönhetően minden más mo-n működő biztosító társaságnál olcsóbb terméket tud vinni a cég.

Főleg UL-ben amit annyira szditál.(Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt állva TKM besorolás alapján a legjobbak az OVB-s termékek, és befektetés szempontból pedig a legnagyobbakkal dolgozik a cég: AMUNDI, HOLD stb..)

 

Minden banknál olyan egyedi kamatokat tud kérni az OVB hitelekre amit más, az utcáról besétálva nem tud.

 

Minden szempontból a legolcsóbb és legjobb termékei vannak a cégnek, ez gyakorlatilag és elméletileg is vitathatatlan. Akkor piaci előnye van a cégnek hogy várhatóan az idők végezetéig piacvezető marad egész Európában.

 

Bárki aki rosszat mond róla az valami pletykából származik, minden bizonnyal nálad is.

 

Legolcsóbbak a termékek, egymás mellé kell tenni egy Aegonos lakásbiztosítás és egy Signal-os lakásbiztosítás szolgáltatási táblázatát VALAMINT egy Aegonos/Allianzos/Postás UL megtakarítási programnak a várható hozamait pl 10 éves távlaton. HA VALAKI EZT MEGNÉZI, UTÁNA MEG SEM FOG MUKKANI, HA TIPPELNEM KELLENE.

Előzmény: Passzív befektető (123)