Márton Lipcsik Creative Commons License 2023.01.25 0 0 10218

Kedves, de ma már szörnyen unalmas kibuktatás!  Évek óta teszi fel ugyanazokat a kérdéseket, amelyekre  -igaz részletekben csöpögtetve- már maga is megadta választ. Én nem tettem ugyan fel Önnek kérdést, mert Baumag-ügyben sajnos okafogyottá vált bármilyen kártérítéssel kecsegtető igény felvetése, csupán arra kértem, hogy cáfolja meg az általam is érvényteleneknek tekintett szerződések polgári jogi, valamint a Baumag bűnbanda és az őket segítő hatóságok hivatalos személyiségeivel szembeni bűntető jogi felelősségre vonás elévülésének tényét. Nem kívánok ismétlésekbe bocsátkozni, ezért csak visszaidézem az egy évvel ezelőtt Önnek is címzett nyilatkozatomat, melyet tekinthet az összes eddigi kérdéseire adott válasznak. 

Most azonban mégis lenne egy kérdésem: MIÉRT NEM CÁFOLTA ÉS CÁFOLJA MEG VÉGRE AZ ELÉVÜLÉSEKKEL KAPCSOLATOS JOGI HIVATKOZÁSAIMAT?! Fél talán, hogy talajt veszítene? 

ÍME AZ IDÉZÉS:

"BÚÉK Mindenkinek! Kedves Kibuktatás! Ön, aki annyira tájékozott, csak azért tesz fel kérdéseket, hogy itt eredmények nélkül kérkedhessen a Baumag-ügy kezdetétől feltárt széles skálájú ismereteivel. Már több mint egy éve törvényhelyekre utalással kifejtettem, hogy mint tényleges befektetők és vesztesek a NAGY PER jogerős  ítéletének indokolása szerint nem vagyunk Balázs machinációinak a sértettjei, tehát kártérítési keresetet sem nyújthatunk be. Ezen túlmenően azt is többször leírtam, hogy ha akár Balázs, akár a cégbíróság bármely tagja ma kiállna az Országház előtti térre, és ott büszkén vigyorogva, vagy számom-bánom módon bejelenté, hogy milyen jogszabályok megerülésével, figyelmen kívül hagyásával alakult meg a Baumag, de akár még olyan bűncselekményeket is elismerne, amelyekkel eddig nem is vádolták, az időmúlás miatt akkor sem lehetne senki ellen semmilyen eljárást indítani, pl. olyat sem, amelyet Ön sugall itt folyamatosan, és harsogja, hogy az nagyot is fog szólni.

EZT JELENTI AZ ELÉVÜLÉS! TEHÁT AZ ÖN ÁLTAL BIZONYÍTHATÓNAK VÉLT CSELEKMÉNYEK ÉVÜLTEK EL! AZOK MIATT MÁR NEM LEHET SEMMILYEN ELJÁRÁST INDÍTANI!

Ha erre a bejegyzésemre regálna, és újabb kérdést(ket) tenne fel, azt (okat) figyelmen kívül hagyom. Tetszelegjen saját maga saját magának.

Ha valami érdemleges lenne az Ön tevékenységében, az az, hogy megteszi azt a büntető, vagy polgári jogi bejelentését, (feljelentését) bárki korábbi bizonyítható elkövető ellen, amely alapján az illetékes szerveik meg is indítanának valamilyen eljárást.

Ameddig ilyenre nem kerül sor, addig felesleges szófosás minden okoskodása. Addig lapuljon meg csendben a háttérbe. Bizonyítékaival időben kellett volna előhozakodni, és akkor sem itt ezen a fórumon."

Tudomásom van arról, hogy több ügyvédi iroda is ráharapott a Baumag felszámolási eljárásának indokolatlan elhúzódása miatti sérelemdíj követelési lehetőségére Strasbourgban. (Ez tehát nem kártérítés, hanem sérelemdíj!) Vigyázzanak! 20%-tól 50%-ig +ÁFA tiszteletdíjra tartanak igényt. A toborzás folyamatos. Nem mindegy tehát, hogy kit bíznak meg. 2000 euró sérelemdíj érhető el személyenként. Ha többet tudok, tájékoztatom Önöket. 

Lipcsik Márton