Tonio 2.0 Creative Commons License 2023.01.24 0 4 9240

Nincs tuti recept. Van, aki beválik mindenféle lépcsőzetes építgetés nélkül, van, aki meg akkor se válik be, ha előtte évekig EL-t játszott.

A másik, hogy nem fog mindenki beférni a Fradiba (sőt lassan a Lokiba meg a Móvárba sem), ez már most is látszik. Vagy szerencséd van (nyilván a tehetség és a szorgalom mellett), és éppen be tudsz csúszni valahova, mert üresedés van, hiányposzt, vagy nem. Harmadiknak odamenni pl sok értelme nincs szerintem.

Fenntartom, hogy jelenleg az egész NB1-ből (a Győrt vegyük ki) nekünk jelenleg Vámos Petra és Tamara Mavsar jelentene erősítést. Bizonyos okokból (magánéleti stb) szerintem egyikük sem fog jönni, de ez más kérdés. Kiegészítőnek persze jöhet más is, de akkor meg az lesz a mondás, hogy az illető miért nem játszik többet.

Egyébként szerintem a Metzbe sem férne be sok magyar meghatározó emberként, ezért furcsállottam anno, hogy Pál Tamarát hívták. Lehet, kiegészítő szerepben gondoltak rájuk, vagy kölcsön adták volna őket egy évre, nem tudom, ott mi a módi, de azért egy magyar középcsapatból nem gondolom, hogy nyílegyenes lenne az út a Metz kezdőjébe. Viszont gondolkodnának bennük, figyelnének rájuk, profi klub, biztos, hogy nem csak hasraütésszerűen akarták volna megvenni őket.

Előzmény: Törölt nick (9238)