Mister V. Creative Commons License 2023.01.24 0 0 2231

Ez nem épp gumibugyis témához kapcsolódik, ugyanakkor látom a pixie-n is már jó ideje hirdeted. Inkább itt kéne, ez a latex fórum: https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9067902

 

A képből látszik, hogy ez egyszer használatos (mint a műtős kesztyűk), ami valójában használható még párszor, de a műtős latexkesztyű például az első használat alatt (mondjuk 1,5-2 óra után) elkezd barnulni és bármilyen tisztára mosás után is max 2-3 hétig használható, mielőtt nem kezd szakadni, vagy kikeményedni egyes részeken és törni.

Így bár nem írtad az árát, de egy 10-12eFt körüli vállig érő (fényes) "báli" latex kesztyű (vastagabb latex anyagból) lehet jobban megéri. Igaz, kezelni kell, tehát több vele a macera, de legalább 5-8 évet ki szokott bírni egy ilyen anyag. Mondjuk aki tényleg csak 1-2x használná (vagy eleve nem is mosná, hanem eldobná), annak inkább megéri az 1x használatos olcsón. Tehát nem ellened írtam, amit írtam, csak jeleztem a várható élettartamát a saját tapasztalataim alapján, mert nem egy műtős és vizsgálókesztyűt használtam már... és nem gumi (rubber=vastag gumi), hanem latex kedvelőknek kéne ajánld a fenti csoportban, ám nekik tényleg a tartósság is számít. A dominák inkább lustábbak mosni, főleg ha anyagias talál a hirdetésedre, így neki 1x használatosként fog kelleni. De ha árat is írsz, előbb el tudod sózni, mint így.

Előzmény: guminadrágot (2230)