feketefelho Creative Commons License 2023.01.22 -3 0 64655

Tulajdonképpen malazs elmondta a lényeget, annyival árnyalnám a képet, hogy:

- Airbnb-n lehet nagyon jó árú lakásokat találni (teljes önellátásról kell gondoskodni, legyen a közelben valamilyen market, ahol a reggelihez valót be tudod szerezni -> Google Maps), figyelni kell az ingyenes lemondhatósági határidőre.

- a Booking védelmében ... (nekem eddig semmi bajom nem volt velük, néha ők a legolcsóbbak) ... nagyon jól lehet szűrni az ajánlatok között (más szálláskereső oldalakon nem láttam még ennyi opciót), és érdemes arra is figyelni, hogy a "magasabb Genius szintek" jelentős kedvezménnyel járhatnak.

- Google maps: sok ajánlat, így összehasonlíthatók az árak és egyből látod, hol van a szállás, elég sok vélemény is olvasható. Ezen kívül más előnye nincs (szerintem).

Érdemes lehet a szállásnak közvetlenül írni, lehet olcsóbb ajánlatot kapsz (már persze ahol van elérhetőség, sok helyen csak telefonszámot adnak meg, az meg ....).

Én Antalyán eddig csak áthajtottam autóval, 2021-ben álltunk meg rövid városnézésre, többnyire az aktív nyaralást műveljük. Romok, nemzeti parkok, stb.

A török tengerparttal egy bajom van, többnyire igen nagyok (30-40 cm, vagy nagyobbak) a hullámok. Sziklás, kavicsos részen ez elég zavaró tud lenni. Emiatt is keresem a homokos tengerpartot, de abból elég kevés van.

 

 

Előzmény: van ilyen (64651)