RnD Creative Commons License 2023.01.22 -2 4 9159

Vác--Issy Paris: 27-26 (végeredmény)

 

Szünet után a franciák újult erővel kezdték a harcot,  négy perc alatt ki is egyenlítettek (14-14 34. perc) De Marincsák és balszélen Ballai Anna is góllal válaszolt erre, máris visszaállt a kétgólos különbség (16-14 35. perc) Majd tovább folytatódott az adok-kapok, a jobblövő Flippes is beindult, lőtt két gólt aztán viszont Blonbou kihagyott két helyzetet.

 

Tíz perc után a franciák időt kértek (19-17 41. perc) és pályára küldték az irdatlan magas balátlövőt, Lara Gonzalezt (aki eddig egy hetesgólt lőtt mindössze). Mondjuk ezután sem lett jobb, bár egy átlövéssel  megpróbálkozott. Sőt, az Issy TO után mi pörögtünk fel: Lassource hetesét védte Csizmadia Fanni, Kuczora átlövésből talált be, Marincsák Niki baloldalon betörésből kiharcolt egy hetest, ezt is belőtte Kuczora. Ezzel máris négy góllal mentünk (21-17 44. perc)

 

Persze volt még negyedóra... A francia beálló, Ouatara, akit már sokszor próbáltak megjátszani de hiába, most azért üggyel-bajjal elkapta a labdát és első gólját lőtte (21-18) Rögtön ezután a második gólja is összejött, Marincsák próbálkozását védte a kapus és ebből indult Ouatara, nem is hibázott. De aztán Ballai Bori középen szuper góllal válaszolt erre  (22-19 46. perc)

 

Flippes kétszer is betalált, egyszer indulásból (22-21 47. perc) és a négygólos előnyünk hamar elolvadt. Ezután nem sokkal Kurucz Aida borzolta idegeinket: kilépett középről védekezésben és fejen találta Blonbout. A két jv rendes volt, csak két percet kapott (Blonbou meg elégedetlenkedett..) De ezzel a kiállítással eljött a játékunkban a mélypont, az Issy hosszú idő után egyenlíteni tudott (23-23 53. perc), Flippes szinte tarthatatlan volt, majd Niombla góljával a vezetést is megszerezték (25-24 56. perc)

 

Ezek után a végjáték izgalmasan alakult. Erről majd külön írok....:)