RnD Creative Commons License 2023.01.22 -2 5 9140

Vác--Issy Paris: 13-11 (félidő)

 

Pásztor Betti kezdett a kapuban és végig ő védett ebben a félidőben, méghozzá jól. Jobbkettőben a születésnapos Ballai Bori kapott  lehetőséget, rögtön az elején egy klassz átadással megjátszotta j2 a hatoson Helembai Fannyt, aki aztán ebből lőtte a mérkőzés első gólját. Utána viszont két gólt is kaptunk Boriról (a védekezése nem volt éppen acélos....) De különösebb gond így sem volt, elöl Kuczora és Marincsák Niki egymás után lőtték a gólokat (Niki az egyiket üres kapuba a saját hatosról, amikor éppen kiállítva volt egy francia....)

 

Csakhamar kiderült h hiába a jól hangzó nevek a másik oldalon, az ellenfél játéka meglehetősen lassú és a védekezése sem az igazi, megállító faultok alig vannak. A kapusuk ráadásul nem véd semmit. Így aztán nem volt meglepő h sorra lőttük a gólokat szinte minden posztról (jobbszélről Diószegi is ügyes....) Egyedül a balszélt hagytuk ki, ahol a másik születésnapos, Ballai Anna egyelőre még nem százszázalékos. De ennek a posztnak a feladásával sem történt semmi baj.

 

A 20. perc tájékán pályára került Kurucz Aida, ő is adott egy szuper asszisztot a hatoson Helembainak. Aztán mondjuk kaptunk róla egy gólt és Herbert Gábor gyorsan visszacserélte Ballai Borit, de Aida ma is úgy tűnik jó formában van. A félidő végére magabiztos, háromgólos vezetés alakult ki a javunkra amit a franciák olyan nagyon nem is fenyegettek.

 

Csak így tovább.....!