Kedves kibuktatás!
Számtalanszor leírtam, és Ön egyszer sem tudott megcáfolni, hogy a Baumag-ügyben tényleges károsultak valamennyi polgári jogi igénye elévült. Azt is levezettem a büntető eljárási törvényre hivatkozva, hogy ha Balázs, vagy bárki más Baumag-ügyben bűnös személy nyilvánosan világgá kürtölné akár a Kossuth téren is, hogy milyen aljas és bűnös módon cselekedett a károsultak hátrányára, és ebből mekkora jogalap nélküli vagyonra tett szert, már sem kártérítésre, sem vagyonelkobzásra, sem börtönre nem lehetne ítélni.
Nem értem, hogy Ön a már eddig is kizárólag ezen a fórumon publikált bizonyítékaival miért nem ment arra illetékes hatóság elé, és miért nem élt feljelentéssel?
Tehát mielőtt tovább "hülyítené" a szerencsétlen károsultakat, tegyen végre egy kísérletet a jogai érvényesítésére, de ne itt! Ez a fórum erre alkalmatlan.
Ha Arató Úrra hivatkozik, úgy kérdezze meg akár Őt is, hogy lenne-e társa Önnek egy ilyen kereseti kérelem előterjesztésében.
Ha igen, ne mulassza el az egyre fogyó publikumot is értesíteni a bátorságáról és a sikeréről!
Ha azonban továbbra is erőlködni szeretne, úgy kérem, Ön is sorolja fel az elévülési határidő után is felróható cselekményeket, és természetesen a felróhatóság jogalapját is!
Üdvözlettel: Lipcsik Márton