Tomike Creative Commons License 2000.03.21 0 0 2464
Hát nagy örömmel látom,hogy azért a hideg,habos söröcskének még ti harceddzett indiánok se tudtok ellenállni!:))
Epoilacoda szerintem nagyon jó lenne,ha más nem akkor eszmecsere céljából,na meg jó barátságok is születhetnek a törzsek között! És talán nem a saját igazát hirdetné mindenki,hanem egy közös cél vezetne minket!
Őszintén szólva tőled szeretnék is sokmindent tanulni,mert próbálkozom a linuxal,de egy nagy guru segícsége sokat mozdítana előrre!)
Nagy kopasz vezér! hát azért én még mindíg fejet hajtok bölcsességed elött!(olvastam vissza!)
Ha ez a tábori gyülés összegyünne akkor is ti lennétek a mozgató elemei a dolognak,szóval ti mondjátok meg mikor hol etc-etc és mi követünk titeket vakon!
Kicsit többet lehetne megbeszélni úgy,gondolom ti is látjátok ezt a hatalmas méreteket öltött topcot,szerintem ez kimeríthetetlen téma!

Véleményem! Én azt mondom,hogy sajnos a háborúnak sosem lehet vége,de ha csak hadjuk magunkat akkor ezzel elősegítjük az ellenség léccámának növekedését,ha kicsi indijánok nem azt látják,hogy abban van az izgalom,hogy be tudnak törni,hanem felnyitjuk a szemüket,hogy legalább olyan izgalmas ha meg tudjuk védeni magunkat!
Ezáltal a mérleg felénk fog billennni!) És a védekezés is egy bizonyos szempotból heckerség........
és ha segítünk egymáson,aztán akin segítettünk az is segit egy máson,és így tovább akkor egyszercsak ki fognak szorulni a kis mezei sápadtarcújak,a nagyok meg nem ránk fognak hajtani!!

muff:))