DeXTeR323i Creative Commons License 2023.01.18 -2 7 4220

Így jelzik, hogy nem tetszik nekik a Forint ilyen szintű gyengülése. Itt van mínuszoló gomb, a Lidliben meg nincs. :)

 

Komolyra fordítva a szót, meg tudom érteni, hogy a gyűjtői szempontból a ragasztgatással és fegyvermester piszkálással sokat veszített a pisztoly a gyűjtői értékéből. Hiszen már nem szűz, lövésmentes, pormentes, szekrényben pihent, stb. És igazán nagy pénzeket a gyűjtők tudnak kifizetni egy-egy darabért. Ha valaki csak azért venné meg, mert esze ágában sincs lőni vele, csak arra számít, hogy idővel még sokkal többért tudja eladni egy mégkomolyabb gyűjtőnek (hiszen ez még gáz-riasztó besorolású, ilyen többet már sosem lesz). Na annak ez a pisztoly nem jó.

 

Ez annak való, aki tényleg használni szeretné. Konzerveket, bútorlapot, lőlapot lyukasztani és/vagy eltenni az éjjeliszekrény fiókba, hogy ha éjszaka motoszkálásra ébred vagy szokatlanul nagyon ugat a kutya, akkor egyszerre zseblámpa, és egyben megbízhatóan működő önvédelmi eszköz is, ami tuti biztos elsül hatszor csettenés és akadás nélkül. De pótdobbal még tizenkétszer is.

 

Ráadásul egy eladó tárgynál sajnos nagyon sokszor nem veszik figyelembe a hozzáadott értéket, kiegészítőket. "Használt Pitbull 250-ért? Tyűűű, k*va drága!" ennyi.

Azt már senki nem szeretné megfizetni, hogy full szervízt kapott, hogy tuningolva lett, hogy jár hozzá lámpa, markolat, és más kiegészítők. Hogy bele lett ölve rengeteg pénz, idő és energia.

 

Én bízom benne, hogy találok olyan józanul gondolkodó vevőt, akinek pont erre a célra pont ilyen kell, és át tudja gondolni mennyi mindent spórol azzal, hogy valaki a múltban egyszer már rááldozta/kifizette ezeket. Ráérek, nem sietek sehova, nem kenyérre kell. Az árból nem szeretnék engedni. Ennyiért jött az utódja, ennyiből lesz egyensúlyban a hobbi mérleg, így ez elvi kérdés.

Előzmény: W_B (4218)