MickeyKnox Creative Commons License 2000.03.21 0 0 98
Jo Szerencset!
bagojj es Gedeon udvozollek benneteket korunkben!

Na, szoval a szalamandernel nalunk is elol banyaszlampakkal kigyoznak a kohlenbrennerek, es csak az oket koveto tomeg szelen megy egy csomo faklyas ember.

mac:A daloskonyvedet ismerem, egy ujabb kiadasa kaphato volt nalunk is - sajnos korlatozott peldanyszamban, igy en is lemaradtam rola. :((

A kozepskolas "valetalas" otlete nem tetszik, de nagyon sok tatabanyaival talalkoztam pl., akik jol ismertek a regi hagyomanyokat. Amugy Ujvarosban mar regota van auf-ja a managereknek (fekete-szurke) es a gazdaszoknak is (kek-zold). Mit mondjak, eloszor eleg nagy nemtetszestvaltott ki a dolog, de becsuletukre legyen mondva: az elso idokben szet voltak osztva a poganyok a tobbi szak kozott (tankoronkent( es ugy vettek reszt a balekoktatason. Ma mar sajat valeta-bizottsaguk van. Nekunk egyebkent sokkal konnyebb dolgunki volt, mert eleg sokat segitett eleinte az anyaintezmeny (ME).

Ja, hangulatos kocsma: van Ujvarosban egy Apostol nevu kocsma, igazi pincehelyseg, nagyon jo borral. Sokszor vittuk el az elsosoket (szigoruan gyalog, kb 1 ora seta), es ott tanitottuk oket a notakra.

Vagy nagyon erdekes elmeny volt a Tandij-ellenes tuntetes, ahol ugye mindenki keresgelte a 20000 ember kozt a mas iskolan tanulo haverjait, mig mi az egyenruhak alapjan pillanatok alatt egymasra talaltunk, es egyutt enekelt soproni, misolci, dunaujvarosi, fehervari.