shadoe Creative Commons License 2023.01.16 0 0 179

Szerintem itt már egy teljes zenei szerkesztő és műsorvezetői gárda cserére lenne szükség, és ez a többi rádióra is vonatkozik.

Nem állapot, hogy 30 éve ugyanazok a figurák szerkesztik a zenéket, vezetik a műsorokat, miattuk ilyen lagymatag és semmitérő a magyar rádiós piac.

Nekem konkrétan elegem van abból, hogy ugyanazok a búbánatig játszott 90-es évekbeli béna nóták szólnak, ezt kell hallgatni, és ezen kívül semmi fantáziája ezeknek a betokosodott rádiós guruknak. Bocsiból is elegem van, utálom a figurát, a világnézetét, a gondolkodását, az egész jelenséget, azt, hogy arra pár reggeli órára ez az öntelt, kivénhedt szalámikavaró be van betonozva, és az ő dumáját kell élvezni. 

Le kell zárni egy korszakot, fiatalítani, hagyni élni a következő, szerintem sokkal kreatívabb és nem besavanyodott generációt, akik levegőt se tudnak venni ezektől a többszörösen odapörkölődött, zenét, műsort szerkeszteni és megtartani képtelen figuráktól. Nem az a baj, hogy Dévényi Tibor vagy B. Tóth László kap 2 műsorórát hetente a Retro Rádióban, mert kapjanak, de ők nem is a bulvárcímlapok és a celebvilág sztárjai, hanem a saját erejükből és tudásukból érték el azt, amit elértek, ráadásul nem telepednek rá a legeslegújabb országos rádióra, és nem róluk szól ez az egész hajcihő.