RnD Creative Commons License 2023.01.15 -1 4 8938

Podravka-Debrecen: 7-11 (félidő)

 

Némi meglepetésre két irányítóval (VP és Szabó Nina) kezdett a Debrecen, egyedül jobblövőben volt átlövő (Planéta). Így aztán elöl igencsak sokmozgásos, sokpasszos, védőkkel sokszor ütköző és helyzetbe ritkán jutó játékunk volt. A horvát védők Petránál és Ninánál jóval termetesebbek, elég dinamikusak is, ezért helyzetbe is nagyon ritkán kerültünk. Viszont amikor igen, azokat általában belőttük. Az első gólt az ötödik percben lőtte Szabó Nina, aztán Planéta talált be átlövésből majd Töpfner hetesből és Vámos Petra betörésből (1-4 9. perc)

 

A védekezésünk szerencsére jól működik, az első negyedórában a horvátoknak csak három gólt engedtünk (3-6 16. perc) Akkor már pályán volt Kácsor Gréta is, aki kétszer is betalált átlövésből (majd a félidő végén egy félátlövésből szintén, mondjuk ezt a kapus bevédte....) Gréta védekezésben is hasznosan mozgott. A félidő utsó tíz percében pályára került Cseri, adott beállóban Bordásnak egy szuper passzt, és pályára került Koni is, aki szintén Bordás kezébe akarta adni a labdát két méterről de ez nem sikerült, a horvátok ebből indultak és így lett 6-10 helyett 7-9 (25. perc) Koni ezt nem hagyta annyiban, nem sokkal később klassz gólt lőtt jobboldalról betörésből (7-11 30. perc)

 

Kapusaink szuperül védenek, három hetest is kifogtak (Giegerich egyet, Gabriel kettőt, többek közt Pandza időntúli hetesét is). Így állunk most 7-11-re és nagyon úgy tűnik h ezt a meccset magabiztosan nyerni fogjuk.