Bromhold2 Creative Commons License 2023.01.11 -2 0 767

Bizony nálunk is előfordulhat Előzmény: Törölt nick (426)

 

Nemcsak elöfordulhat, hanem ahogy eppen olvastam egeszen ebbe az iranyba mennek a magyarorszagi kinai beruhazasok kihatasai is, es Kina  lathatoan magasrol tesz erre, erdemben meg lathatoan nemigen lehet ennek valami oknal fogva ellent tartani.

 

PS.: most epepn a debrecenben epülö kinai akkugyarr -epitesi es stb körülmenyeire is gondoltam, majd kicsit kesöbb többet irok erröl, de ott van mar a gödi kinai  -sokkal kisebb mint majd a debreceni lesz- akkugyar, es ott is a dolgozoknak a fele nem magyar hanem kinai, es ma mar  lathatoan nagyon sok negativ kihatasa van ennek a gödi kinai akkugyarnak az akkugyar környeken elö lakossagra. Es ott sem lehet ezek ellen a negativ kihatasok ellen semmit sem tenni.

 

Igy  nagy Kina-fanok (es a magyarorszagi  Fudan-nagy partiak) olyanok mint a topiknyito Kod nick kollega-  reszere javaslom hogy menjenek Debrecenbe lakni, de ha nem is mennek, akkor meg ha mar ekkora nagy Kina fanok, - nezzek meg  legalabb az ottani körülmenyeket, meg azt hogy hogy bannak az ott elö lakossag jo reszevel a fidesz-politikusai, akkora szemmel lathato nyilt norancia van bennük, hogy en csak nezek ki  emiatt a fejemböl.

 

Majd mindjart keresek par videot amin ez az ignorancia nagyon szembetünö.

Előzmény: King_of_Giants (428)