Atesz_1982 Creative Commons License 2023.01.10 -8 1 21937

Sajnos ez így van. Azért megjelenik egy ilyen kétszemélyes elbeszélgetésen igencsak a szubjektív megítélés , és neadj Isten visszaélés az egyszemélyi döntési jogkörrel , és könnyen bújnak az mögé, hogy nem kötelesek megindokolni.  Nem azért mondom, mert nekem nem sikerült és csalódott voltam, de azért mindennek van határa. Pláne amikor a szóbeli után 3 percre rá rúgják ki az embert maximális pontszámú teszt után, aztán közbe meg annyira nincs ember, hogy folyamatosan ki van írva.  

Utána fél évre rá egyébként újra beadtam a jelentkezésem, akkor már az önéletrajzom alapján be sem hívtak tesztet írni. Erre felhívom a HR-es nőt, kérdezem tőle mi lehet a baj. Válasz: Az igazgató úr emlékszik magára, hallani sem akar magáról. Kérdezem tőle, akkor most addig nem vehetek részt újra felvételi eljárásban amíg K. László ott a személyzetbiztosítási igazgató és egyedül ő dönt? Persze erre már válasz nem jött a HR-es részéről, csak a kínos néma csend, indoklás nélkül. 

Szóval el lehet képzelni, hogy egy max pontszámos tesztet író "túlképzett" mérnököt milyen szépen ki lehet selejtezni . :) De közben olyan nagy a hiány mozdonyvezetőből, hogy állandóan hirdetik.

Előzmény: kopaszsop (21907)