uwu_the_great Creative Commons License 2023.01.10 0 0 28

Egyébként befektetői szemszögből most érdemes nagyon figyelni mi történik. Az életképtelen projektek jó eséllyel eltűnnek, a maradékot a szabályozások remélhetőleg kirostázzák, a kereskedők eleve óvatosabbak, szerintem ha egyáltalán elindulhat egy emelkedés az nem marad észrevétlen, ezért én nem is annyira az altcoinokat figyelem, hanem csak a btc-t, meg kicsit az eth-t. A btc-ben is van sok kérdőjel, de sokkal egyszerűbb, és kevésbé időrabló csak erre figyelni, ráadásul a piac törvényi is azt diktálják, ha egyáltalán valaki vásárolna, akkor az első lépés a btc legyen.

 

 

És most akkor jósolok, és erre buzdítok másokat is, tanulságos lehet, persze ezt indoklással illik. De ne vegyétek túl komolyan, ez inkább csak játék, tudom, hogy senki nem lát a jövőbe!

Rövidtávon a árfolyam oldalazik, a technikai elemzés kitörésre enged következtetni, csak kérdés fel vagy le, viszont bármerre is indul meg, szerintem nem lesz nagy, nagyon alacsony a volumen.

Szerintem nagyobb esélye van a felfelé kitörésnek legkésőbb a FED következő kamatdöntésénél, mivel az infláció enyhülni látszik, Viszont ha ez bekövetkezik, utána jöhet a kijózanító korrekció, ami újabb mélyponthoz vezet, mivel az infláció az enyhülés ellenére tartósnak látszik, és marad a medvepiac.

Hosszútávon osztom a legtöbb kriptós oldal jóslatát, akkor lehet igazi fellendülés, ha a tőzsdén is elindul egy bikapiac, az meg nem most lesz.