szalonna Creative Commons License 2000.03.20 0 0 7
Kedves geszti,

Érdekes a cikk. Kasza László vajjon azonos a szabadeurópás Kasza Lászlóval, a magyar osztály azóta hazaköltözött vezetojével, akinek révén annak idején a Beszélo-anyagok is bekerültek a Gondolatforgatóba? Jól emlékszem, hogy ezeket nagy érdeklödéssel hallgattam mindig, bár eredetükrol fogalmam sem volt. Kasza saját neve alatt olvasta be öket, de nagyon lehetett érezni, hogy más és más irja öket (nem tudtam akkor, mi lehete4tt a jelenség oka). Más musorokban idonként felismerni véltem Kasza saját cikkirói stilusát is, ez sokkal szürkébb és újságírósabb volt, mint a Gondolatforgató... Ez a cikk is kicsit szürke, nem mond semmi újszerüt, csak egy kis célozgatást a magyar jobboldalra, egy kis médiaógyi összefoglaló - tipikus publicisztika.

Nem tudom, mennyire lehet magyar Haiderban gondolkodni, mennyire érdemes erpltetni ezt a párhuzamot. Szerintem semennyire. Sot, szerintem a világ legnagyobb félreértései mindíg abból adódnak, ha egy ország politikai kliséit ráhúzzuk egy másikra. És nem is nagyon okos dolog, ha a külföldi újságíróknak téma-ötleteket adunk. Mert lesz még uborkaszezon, és akkor jó lesz témának a magyar Haider is.

Üdv

szalonna

Előzmény: geszthi (4)