kavicsos64 Creative Commons License 2023.01.06 0 1 0

Válaszolok magamnak ! Vettem egy Mkita 1010-es Szennyvíz búvárt ,hát kérem a szennyvíz búvár 3-szor kb 1 óraüzem után leégett ! Mégpedig azért mert a technikai megoldása olyan hogy egy légzsákban van a motor és ott áramoltatják a vizet a motor köpenye körül ,csakhát a bemerítése során ebbe a köpenybe levegő szorul . Ezt a levegőt úgy vezetik ki a motor palástjáról hogy betettek egy golyós levegő kivezető szelepet . Csak ennek az a baja hogy 3-4mm kb a golyó nagysága, és a sáros víztől lösztől ez a kis golyó beragadt és a motor szárazon futott ! Ennek következtében a motorja elhalálozott ,menet zárlatos lett ! Szétszedtem ,mert a tünete olyan volt mint amikor a kondenzátor megadta magát . Idő hiánya miatt nem nagyon van időm a totojázásra mert kutat ások épp és ezt napi szinten csinálni kell másként a beton gyűrűk beékelődnek . Ahhoz pedig rengeteg időmbe és fáradtságba kerül mire kiástam a kút körül a földet sarat ,és kihúztam két kútgyűrűt is ,hogy megint valami garanciális időre várakozzak . Ez a légtelenítő golyó olyan gonoszul van elhelyezve nem is tudtam róla de nem is írja a gépkönyve hogy erre figyelni kéne ! De el is van rejtve ,csak szétszerelés után találtam rá . Ha valaki ilyesmit vásárol az ilyen megoldású terméket kerülje el máskülönben nem fogja tudni sokáig használni !

Előzmény: kavicsos64 (-)