kru Creative Commons License 2000.03.20 0 0 931
Sz'asztok - jó reggelt!
GTV-s: nem láttalak kint a Quaker State BME rakpart szlalom partyn (mármint a nevezők között).
Volt közületek valaki? Brutál állat volt, SZVSZ.
Alfás hirnevünket ketten öregbítették (már amennyire...), két absz. széria gép: egy új 156 és egy még újabb 145 (Autó Néró matricával), mindkettő 1.6TS.
A 156-os sajna nem bírta megjegyezni a pályaívet, a 145 jó volt, de semmi különös.
Na most a Megyeri úton is jó lehetett a gumiégetés, de ami itt volt, az minden példán felüli. Volt egy Omegás srác, ahogy a kocsiban ült, látszott, hogy nem versenyezni jött, hanem a közönséget szórakoztatni, na meg a gépet gyilkolni.
Akkora füstöt csinált, hogy alig látszott a K épület, ha láttatok már röpködő gumidarabokat, itt megkapta mindenki, amit akart, és addig gyilkolta szegény Omegát, amíg fel nem robbant a hátsó gumi.
Alapvetően szerintem a következő típusú versenyzők voltak:
1. Technikás rókák, állat gépekkel: volt egy Escort Cosworth, a palit komolyan öröm volt nézni, ahogy a szűk rakparti szlalompályán, ami kimondottan technikás volt, végigvitte a gépet, látszott, hogy minden csúszatás, kézifékes forduló stb. teljesen kiszámított, nagyon uralta gépet, le a kalappal.
2. Állat gépek, futtottak még vezetőkkel: volt egy Nissan 300ZX twinturbo, hát nem erre a pályára való, az biztos, amilyen brutál erő van abban a kocsiban és rátapad az útra, mint egy porszívó, de a srác nem érezte a kocsit, pillanatról-pillanatra keresztbe állt az úton, stb.
3. Király pilóták, nem széria kocka ladákkal, trabikkal. Ők is tudtak és poénra vették az egészet, volt ott csikorgás, gumiégetés, minden, ami a népnek kell az arénában. Mint egy bikaviadal, a közönség közben ordított, hogy gyilkold, gyilkold... :)
4. Egyéb, mint céges kocsik, bérelt Ford Focus, Suzukik, stb. egyéb cuccok. No comment.
5. Volt egy szöcske, a gépet nem nagyon lehetett a pályán tartani, kicsi volt neki (vagy a sebesség gyors), így a srác átment tekébe és addig nem nyugodott, amíg minden bóját ki nem sodort a pályáról.
Szó, ami szó, szerintem nagyon jó volt a verseny, aki ott volt, jól érezhette magát. A hosszú hozzászólás oka, hogy nagyon tetszett az egész. üdv