Hattori Hanzo69 Creative Commons License 2023.01.04 -2 2 7382

Kedves FIL-980! Sajnálom, hogy meg kell válnod ettől a szép gyűjteménytől, pláne, hogy mindez megromlott egészségi állapot miatt van.

Olvastam a hírdetésedet a másik fórumon is..., jól tetted, hogy végül ide (is) feltetted.

Azonban - minden együttérzésem mellett - fel kell hívnom a figyelmedet, hogy ezen a fórumon a pontos (legalább irány-)ár megadása kötelező.

 

Az érdeklődés és a - vevő részéről - történő árajánlat az aukciós oldalakra való; Pontosan azért mert ott ennek kiforrott szabályai vannak, - határidővel.

 

Azért szólok ebbe bele, (és nyilván a fenti szabály is azért született) mert nagyon rossz tapasztalataim (-ink) vannak a "négyszemközti," e-mailes háttér-alkukkal. Már "lepacsizott" üzletek mentek a levesbe, mert az utolsó utáni pillanatban az eladó kapott egy 1000 Ft-tal jobb ajánlatot. Az eladó szempontjából ez persze - talán - érthető, de nem korrekt a "licitálókkal" szemben. Ráadásul melyik bolt az, amelyikbe bemenve megkérdezik tőlünk, hogy "mennyit ér meg önnek 1 kg kenyér, vagy fél kiló libamáj?"

 

Szóval - légy szíves - árat megadni.

 

Köszönettel: HH69

 

U.i.: igen, sértett vagyok (nem tagadom), mert én egy ilyen lepacsizott üzletből (már a postázás és utalás részleteinél tartottunk) történő, maximálisan inkorrekt kipöckölés után, még hetekig azt kaptam, hogy "mit képzelek, hogy áron alul akartam valamihez hozzájutni?!" (Adtam volna érte többet is, mint amennyiért végül elkelt...)

Előzmény: FIL-980 (7381)