Mr. Spock,
erdekelne a csaszar aranyod, az erzestelenites (az is hogy milyen) szazalekban es a gatmetszes is es hogy mi az a "es sok minden mas" :). Valamint nem az hogy mikor, hanem az hogy hol vagod a koldokzsinort, pontosabban, hogy hova teszed a csipeszt.
Szamomra azonban itt irod a lenyeget: "21 ev alatt lehetetlen, hogy ez a ketto lett volna csak miattam. Teljesen lehetetlen." Mert bizony lehetetlen szerintem is, hogy valami mindig 100%-osan mukodjon, sem a korhazban, sem otthon. Amikor en eloszor hallottam Agit a sajat sztatisztikajarol beszelni, akkor bizony hozzatette, hogy ez bitosan nem marad mindig igy, mert lehetetlen, hogy orokke igy maradjon. Ohatatlan, hogy ilyenkor ne arra gondoljon az ember, hogy lehetne o is, aki "helyrebillenti" a statisztikat. De a leirtakbol is latszik, hogy nincs ez maskeppen nalad sem. A valasztas tehat nem a 100% biztonsagu korhaz es az x% biztonsagu otthoni szules kozott van. Amig a korhazban is meg lehet halni, addig en nem megyek oda. Ami a statsztikat egyebkent illeti, azt hiszem hogy megegyzhetunk abban, hogy mennyisegileg es minosegileg sem rosszabb az Agie mint a tied. Azert javaslom, hogy a statisztikai vitakat tekintsuk ezzel lezartnak es forduljunk sokkal izgalmasabb kerdesek fele.
Rapsonne,
"Miről beszélgetnétek, ha nem lenne senki, aki ellenvetne?"
Nem az ellenvetessel van baj, hanem amikor egy hozzaszolas meg csak ellenvetest sem tartalmaz, csak a nagy nullat, azt is szivenszurva. Hogy emberek miert pocsekoljak ilyenre az idejuket?
Nekem lenne otletem, hogy mirol lehetne beszelni, arrol nem is beszelve, hogy akkor talan azok is megszolalnanak itt, akik eddig csak emileztek, eppen azert hogy az anyazasokat elkeruljek. Talan ki is bovithetnenk a temat, ne csak a szulesrol legyen szo, mert ha az ember egyszer ugy dontott, teljes feleloseget vallal a gyereke sorsaert, akkor a gondjai nem fejezodnek be a szulessel.
"(Titkos vágyam, hogy találkozzam ott valakivel, de ez valszeg nem fog bekövetkezni)."
Ez nagyon titokzatos volt. Ki ez a rejtozkodo?
"a Születésházzal szemezek"
Elmondod mivel remelsz tobbet a Szuleteshaztol, mint az otthonodtol?