Herceg Creative Commons License 2000.03.19 0 0 44
Sziasztok,

tegnap elmentünk bulizni néhány órára, a kutya azért nem volt egyedül a lakásban (anyám itthon volt, de ne abbana szobában, ahol ő). Hazajöttünk, ma Hercegné aludt külön (hogy ő is kialudja magát...) én meg a kutyával, és egész éjszaka semmi komoly hiszti nem volt, csak a szokásos pisi-kai, de nem sírt. Viszont iután felkeltem megetetni, és visszafeküdtem (azért mégis vasárnap van!!), márne lehetett bírni vele... addig nafogott, míg egy icsit nemjátszottam vele, most viszont ő aludt el, én meg itt ülök karikás szemekkel a gép előtt... Hihetetlen hagosan bír üvölteni, ha akar, nem is érte, egy ekora kutyába (most 35 cm és kb. 2,5 kg) hogy fér ennyi hang
Ekezdtem "átépíteni" a szobát (vezetékek felszögelése a falra, stb.) de két-három hét múlva attól tarok, márminden akadályt lefog küzdeni, ha be akar mászni pl. a számítógépaszatl mögé, vagyfel a kanapéra... ha most megszoktatuk, hogy a kanapéra nem mehet, akor későb sem akar majd felmenni? (Ez hiú ábránd, nem?)
Próbáljuk rendszeresen etetni, de van, hogy az etetés időpontja előtt előtt jóval már elkezd szaglászni meg rágni a kezünket, megtanultuk, ez nála azt jelenti, hogy éhes, ilyenor előb kap kaját zabál, mint a gép, aztán persze elalszik.
Érdemes nagyon következetesnek lenni etetési idő szempontjából, vagy ive még kicsi, lehet neki előbb is adni? (Most 4-5-ször kap naponta.)

Köszi, üdv!

Előzmény: Hercegné (40)