Rita a pervi mami Creative Commons License 2022.12.29 -4 2 3803

Egy idő utàn te is belefàradnàl a sok marhasàgba.

Az , hogy valaki nem tùl szofisztikàlt szàmomra nem jelent semmit, mert az embersèg többet szàmìt. Ellenben,  az hogy arra sem veszi a fàradsàgot, hogy pàr sorban bemutatkozzon, szerintem nem nyerő kezdès. A màsik sùlyos problèma, hogy ha valakit elutasìtok kedvesen, mert nem a zsànerem a kora , a tàvolsàg esetleg egyèb dolog miatt; utàna olyat kapok, hogy öröm olvasni. 

A harmadik az önkèntes tanàrbàcsi, akinek nem tetszik a nagyszàjù stìlusom, ès szòvàteszi, de utàna azèrt kìvàn valamit (a "Szèp napot!" a kedvencem, mert öngyarmatosìtò) ìgy ha esetleg replikàznèk olyan cirkuszt csinàl hogy a kofàk a piacon csak kezdők hozzà kèpest, hiszen őmèltòsàga kedves volt, ellenben èn!

Nagyjàbòl ennyit a hozzààllàsomròl, ami nem azèrt olyan amilyen mert ez az attitűdöm, csak kezdek idomulni a fòrum szinvonalàhoz.

Ez sajnos elèg kellemetlen, ès helytelen, ìgy szerintem be is fejezem a pàlyafutàsom itt; majd remèlem valakinek leesik, mièrt nincsenek itt nők. (Ezt azèrt erősen kètlem, mert......à hagyjuk, tènyleg unom ezt az egèszet)

Előzmény: Tényleges (3798)