nameless one Creative Commons License 2000.03.18 0 0 307
Aki nem szereti a spoilereket az ne is olvassa ezt mert teli van veluk !

Van egy par quest amit nem tudtam megoldani:
1. Pharodbol nem tudtam kiszedni honnan szedi a corpse-kat igy rogton 2 quest nem sikerult
2. A silent king-hez nem jutottam be, nekem semmit se mondott Stale Mary
(mondjuk lehet hogy tobb intelligencia kellett volna, a riddle quest is jobban ment tobb intelligenciaval, kesobb mar nem akart a csonti szoba allni velem)
3.Nem talaltam Sigil-ben kerteszt igy nem kaptam black barbed seed-et. Mikor kesobb talaltam akkor meg mar nem is kellett annak aki tolem kerte. (Aki kerte, az adta nekem, de akkor mar tul keso volt :)
4. a Mar fickoval is tul keson talalkoztam, viszont a fiend kesobb nagyon jo xp volt, alig akart meghalni :> Aki nem talalkozott vele, ott van Gurst Gone-ban.
Ugy lattam 125 quest van osszesen. Hat en nem talaltam meg mindet. Ha van valakinek egy listaja es szepen megkerem, elkuldene nekem a cimeiket ?
Az alabbi targyakrol azt hittem valamire jok de semmire nem mentem veluk:
tome of ashes (ez talan semmire se jo ?)
bronze ball (a legvegen kiderult micsoda, de en nem tudtam hasznalni, es nem is kellett,
az a fura hogy mentalisan lenyomtam a practical incarnation-t de a gomb megis kifogott rajtam, szoval nem tudom mi kellett volna hozza, es a crassust is riddle-vel nyomtam le)
Valaki kerdezte mit lehet csinalni a pillar of skullsnal.
Hat igazabol nem kell sokat kerdezni. A visszautat elarulja mas is (sok xp-t is kapsz erte).
Szoval szerintem 1 kerdessel megoldhato es azert az -5 maxhp nem sok (morte :)
Sot az az igazsag hogy szerintem kerdes nelkul is megoldhato. Bar nem probaltam.
De ha a visszaut kiderul elobb akkor egyszeruen csak tenni kell egy tiszteletkort Baatorban :)

Altalanos tapasztalataim:
Hat itt sokan mondtak hogy nem lehet tapolni, meg penzhiany meg minden.
Nagy tevedes.
Mondjuk elsore elakadtam Baatornal, de akkor nem kerdeztem mindenkit vegig es nem is alltam be godsmannak. Szoval 2-3 szinttel gyengebb voltam es elfogytak a varazslatok Baatorban :>
Masodjara a Trias kiszabaditasat megcsinaltam pihenes nelkul, Ravel-lel jokat lehet beszelgetni
Ha penz/xp kell, akkor a modron mazet fusd at parszor (high level-en), en mondjuk csak 1 1/2-szer mentem at rajta, de a portal lens eleg jo penz.
Mar csak azert is mert a Nordom nagyon jo fej. Csak a dumaja miatt (meg azert mert nem kell kozel mennie az ellenfelhez hogy 20-asokat sebezzen bele :) erdemes bevenni a csapatba.
Egyebkent szerintem a csapat tobbi tagja elegge adott.
Morte ultra tapos az ajandek fogakkal (ugyis mindenki tudja kitol lehet azt megszerezni)
Annah nagyon fontos az esemenyek alakulasaban, es a vege fele kap egy eleg tapos cuccot is,
mondjuk o csak a szerepjatek kedveert maradt a csapatban
A Dakkon volt a csapat magusa es ha elfogytak az Reign of Anger (alias magic missile ++) varazslatai akkor beszallt a varazskardjaval irtani az ellent
Az ego hulla es a beszelo pancel figurak sokkal ellenszenvesebbek voltak, es a kesobbi esemenyek engem igazoltak. Szerintem azok csak ballasztnak vannak :>
Egyebkent amikor eljutottam ahhoz a beszelo pancelhoz addigra mar minden harcosom taposabb volt nala (a legvegen 255 hpja volt NO-nak). Pedig nem is igazan constira tapoltam.
A wisdomja 25 volt teljes felszerelessel. Consti is valahol 20 korul, Ero 21 volt.
Azok a cserelheto tetkok nagyon jok. Igazsag szerint kicsit tul sok is volt a stat-ok tapolasa. Szintenkent 1 plusz az a rengeteg + stat ha jo szemelyt kerdeztel jo idoben. Neha talan az xp is tul gyorsan jott. Foleg a vege fele. Mondjuk a tortenet eleg erdekes lett a vegere.

Ami nagyon nem tetszett az az hogy hiaba tudtam eleszteni hullat, nem nagyon mukodott csak akkor ha csapattag volt a jelolt (es benn volt epp a csapatban).
Szoval en a vegen azt csinaltam volna hogy az osszes havert felelesztem (elvileg volt 3 elesztesem, es Grace siman fel tudta volna kelteni a tobbieket). De sajnos a huje jatek nem engedte. Csak egyet, es gondolom az is ott marad orokre azon a ronda helyen.
Szoval kicsit elrontottak a kedvem a vegire.