svgyula
2022.12.28
|
|
0 0
52325
|
Szia! Értettem a videó történését, bár nekem eszem ágában sem lenne levenni egy tisztításhoz a fojtószelepet. De hát van aki szeret plusz munkát is csinálni magának. Amikor az átalakított hengerfejet felraktam akkor én is leszedtem(meg mindent) de igazából ami meglepett az a szívócső alján lerakódott trutyi! Ezt nem tudom/láttam takarította-e a fickó mert ott nálam vastagon volt mit takarítani! Helyenként 3-4mm! vastag cuccot vakartam le.(Pedig ez a motor előtte sem és azóta sem eszi az olajat! pont annyit engedek le amennyit beleraktam! Az olajszűrő csere miatt kell keveset olyankor rátölteni a 4 literre és az a szint marad cseréig.) Vagyis a levegőszűrő amit átenged és a szívócsőben az üzemanyag teljes hiánya=lerakódott trutymó! Na ez a trutymó titka....:-D
Amúgy a gumicsöveket nem nagyon értem mint "üzemanyag ellátó vezeték" mert még a benzin folyékony és látszik ha szivárog, a gáz ugye nem ez a fajta csak pukkan, ha kipöckölik a csikket a kocsi alá.:-) Én sokkal jobban bíznák a fém csőben. De inkább maradok a benzinnél. |
Előzmény: garázsharcos (52324)
|
|