aMedveTovábbraIsNapozik Creative Commons License 2022.12.23 0 1 85925

OFF

De van. Szem szerint dolgoztam EU-s projektben évekig, ahol eü dolgozók és szakápolók kaptak + pénzt többezres létszámban szerintem teljesen értelmetlen "módszertani", fióknak gyártott irományokért.

Célfüggvény a dolgozók fizetésükkel egyenértékű plussz keresettel történő ellátása, és nem mellesleg azz így kifizetett EU-s pénz 50%-ának azonnali költségvetési bevétellé konvertálása járulék és közteher formájában. Csakúgy mint az összes többi országban (én kettőt néztem meg, D és F). Ha elköltöd MR gépre, az csak 27% bevétel. 

 

Azt láttam, az egészségügybe is vödörrel öntjük a pénzt és nem lehet megmondani hova kerül, többségében értelmetlen helyekre. Mint pl az én fizetésem is volt 😎 Meg kórházfejlesztése csak BP-n 235 milliárd két év alatt ezelőtt x évvel. Látszata?

 

Nézz meg egy Depardieu filmet. Látsz renault, peugeot, citroen rendőrautón kívül mást?  Cobra 11ben  merdzsón, audin, bmw-n, vw-n kívül más típust? Bundesbahn vajon stadler biztosató berendezést vesz, vagy Siemens-t? Pedig ezek ott is mindenhol közbeszerzés keretében történnek. Soha, semmikor nem tudott volna mondjuk a Kia versenyképes ajánlatot adni?

 

 

 

 

 

 

Előzmény: gezemiceJack (85923)