attila0325 Creative Commons License 2022.12.17 0 0 46047

Az ariston genus-hoz valahol lehet fellelni olyan szakirodalmat, ami esetleg a teljesítményszabályzást kicsit jobban érinti? (Nagy reményeket nem fűzök hozzá, kb feltúrtam az egész netet oda vissza.)

Tényleg kíváncsi lennék rá, vajon mekkora valós teljesítményen mehet. Nem szabja szét az igát, az tuti. Kazán a pincében, 80/125 indító, 2x45° a tisztító idom után, majd 6 méter egyenes cső,

plusz a tető átvezető idom, ami még 1 méter. Ehhez jelenleg -2 C°-os külső hőmérséklet mellett az alábbi üzemállapot társul:

 

 

 

 

 

 

 

Arra főként kíváncsi lennék, a netes alkalmazása miből számolja a fogyasztást. A hagyományos genus one-ok amúgy pár forintért wifis változattá alakíthatók.

Most rendeltem meg bele a panelt, talán hamarosan ki is tudom próbálni. Mivel az összes genus, alteas teljesen ugyanazt az alaplapot használja, így a wifi modul is ugyanaz mindegyikben.

Az érintős előlap is ugyanaz mindegyiknél, ami tartalmazza a wifi menü gombját is, csak a panelke nélkül ugye inaktív. Idehaza 32-35 000 Ft körül lenne ez a modul, de csak rendelésre van.

 

Romániából megrendelve raktárból 1 napos szállítással 160 RON volt, ez olyan 14 000 Ft. Meglátjuk, mire lesz jó, ha megjön :-D

(kollégám hozza majd magával)