bagdadi tolvaj Creative Commons License 2000.03.17 0 0 117
Drága tel-avivim!

Nem azt akartam mondani, hogy pont te pont engem lenácizol, hanem általánosan véve a pro-izraeliek előszeretettel lenácizzák azt, aki a cionista Izrael ellen bármit is mond.

Hezbollah. Tudtommal a Hezbollah szinte folyamatosan lövi a megszálló katonákat.
"..miért mindig akkor erősödik fel a Hezbollah tevékenysége, amikor Izrael ki akar vonulni?"
Izrael csak most akar kivonulni, huszonvalahány év után.

A tevékenységek erősödéséről csupán annyit, hogy épp Izrael támadja most folyamatosan Libanont, és úgy általában a fél országot, nem egy falut, egy várost, meg ilyenek.

Palesztina: hogyis mondjam, Palesztina nincs, tény. Viszont az a helyzet, hogy van a palesztin nép, amely Palesztina területén élt addíg, míg a cionista invázió be nem következett. Mivel ez tényleg invázió volt, és nem hosszú idő alatt bekövetkező "népkeveredés", ezért mindenképpen elítélendő. Invázió ellen teljesen jogos az ellenállás. Miért adsz a megszállónak igazat? Izrael ellen a harc nem lesz feladva (nem szabadna).

Viszont 50 év után oda jutottunk, hogy OK, legyen Izrael, de akkor legyen meg a megcsonkított Palesztína is. Mindenki tudja, hogy a mai megcsonkított Palesztína már rég nem a 47-es ENSZ-i Palesztína, jóval összezsugorodott, és Galilea sincs már hozzárendelve, se Ó-Jeruzsálem, és ennek ellenére sem akarja Izrael elismerni, pontosabban csak akkor, ha 10%-ot még annektélni tudna Izrael Cisz-J.-ból.

A fejetlen csecsemővel kapcsolatban pedig nesze itt egy link, nézd meg végre saját magad, hogy a fejetlen gyerek Qana áldozata:

http://almashriq.hiof.no/lebanon/300/350/355/april-war/qana/index.html

Na üdv te cionista harcos (de legalább lehet veled vitatkozni normálisan, nem mint a legtöbb).

Bagdadi arab harcos

Előzmény: tel-avivi ugynok (116)