Bocsika de elfelejtettem a volvo480t jelszavamat.
Iore:
tranyo = tranzisztor (emitter,bazis,kollektor)
Nekem egy NPN tranyo volt zarlatos es nem pulzaltatta a boost szelepet.
Egyebkent van egy gyari Volvo System Tester-em ami asszem jo a a 700-as Volvokhoz is.
A turbos autokat eleg konnyu hergelni, pl. 120 lobol lehet 150-160 lovat csinalni majdnem 0 ft-ert. Sza ha barkit autot akar venni es szereti a "fílínget" akkor csak turbosat szabad. Lehet hogy 40 e ft forint a turbo felujitasa de az eleg min. 100e km-re. Mas. Van egy tuti szerelom, O is szeretne belepni a klubba. na most a tudasat es megbizhatosagat is mutatja hogy kb. 1 honapot kell arra varni hogy hogy foglalkozzon az autoddal. Viszont soha nem vezet meg, ha nem tudja megcsinalni akkor megmondja hova vidd,etc.
ja es olcso, es nagyon spiler a 700-as ban.(neki is van 2)
Harvester : a kopogaserzekelod mihamarabb epitsd be, mert igy zabalja az autod a benzint. es nem is megy ugy. ha rakotned a hibaolvasod ledet szepen nezhetned ahogy kivillogja a hibat....
a legkozelebbi talcsira mindenkepp elmegyek,es jon velem a szerelo is. a multkorit (szombat) munka miatt ki kellett hagynom, de este amikor a szamlat irtam, az jol esett... ;)) meghat a Fargot is hittam, hogy mia helyzet.
Ezenfelul, eladnam,vagy elcserelem a 480-as omat, egy 440/460 turbora esetleg rafizetessel.
az enyem fullos, es jo lenne ha a masik is az lenne...
ja a szine "gyongyhazmetalfekete".
tsok