Archi Creative Commons License 2000.03.16 0 0 268
ace!

Attól, hogy az egyetemisták nem válaszoltak a kérdőívekre, még valszeg van véleményük. Csakhogy a kérdőívre való válaszolgatás vhogy derogál mindenkinek még annak is, aki esetleg érdekelt abban, hogy kitöltse. A társaság valszeg nem értette meg a lényeget, hogy az egész miattuk van, róluk szól. A kérdőív visszaküldését kül. motiváló eszközökkel lehet növelni, pl. kedvezmények, ajándékok, sorsolás stb. Az igények felmérésére feltétlenül szükség van.

A másik probléma lehet - bár ezt nem tudom biztosan -, hogy a megcélzott réteg nem is tud a meghirdetett programokról, vagy lis nem eléggé. Jóval szélesebb körben kellene hirdetni, egyéb médiumokat is be lehetne vonni (Rádió Jam, 1) stb., attól függően, kinek akarunk kommunikálni. Az egyetemen a 160 Ft/plakát árat baromságnak tartom, főleg akkor, ha úgymond egyetemi rendezvényről van szó. Nem azt mondom, hogy bárkinek engedjék meg, de ha kultúrális célokról van szó, miért nem lehet megállapodni? Sokkal jobb lenne az egyetemmel együttműködni, őket is érdekeltté tenni, hogy minél jobban meg legyen hirdetve az adott rendezvény. A jelenlegi plakátárak helyett inkább a nyereségből ajánlanék fel bizonyos részesedést.

Nem tudom azt sem, van-e az egyetemnek bármiféle koncepciója arra vonatkozóan, hogyan lehet diákokat-összehozó rendezvényeket teremteni (VEN-en kívül). De míg 160 Ft-ot kér egy plakátra, addig szerintem nem túl sok.

Archi

Előzmény: ace (262)